Geplaatst op Geef een reactie

Mooi resultaat Rabo sponsoring

Jpeg
Alle Rabo leden die op Bobeldijk 650 hebben gestemd: dank u wel! Dat geeft ons weer een steuntje in de rug voor een nieuwe activiteit. Kom maar op met de plannen!
Geplaatst op Geef een reactie

Bobeldijk 653 ?

cropped-cropped-Logo-Bobeldijk650-header1.jpg

Het is al weer 3 jaar geleden dat we midden in ons prachtige 650-jarige jubileumjaar zaten. Weet u nog: de markt, een winterbarbecue, weidewandeling, lezing, reunie, feest, muziek, de brunch, fietstocht, sportdag en tot slot met z’n allen naar van der Valk. Veel gehoorde reactie: dát moeten we vaker doen.

Het doel van dat alles was om elkaar van oost naar west beter te leren kennen en dat is zeker gelukt. Maar is het misschien, met de nieuwe bewoners die de laatste jaren zijn gekomen, tijd voor een nieuw buurtevenement? Onze stichting is in stand gehouden om initiatieven van Bobeldijkers te ondersteunen. Wie gaat dit oppakken?

Een duwtje in de rug geeft ook onze belangrijke sponsor, de Rabobank. Leden van de Rabobank kunnen vanaf 8 mei hun stem uitbrengen op de Stichting Bobeldijk 650. Daarmee kunnen wij geld verdienen voor een activiteit die de saamhorigheid verder versterkt. Dus, als u lid bent van de Rabo: stem op ons!

Stichting Bobeldijk 650

Logo Rabobank

 

Geplaatst op Geef een reactie

Laatste nieuwsbrief Bobeldijk650 (voorlopig)

De laatste nieuwsbrief Nr. 10
De laatste nieuwsbrief Nr. 10

Mocht iemand nog ideeën hebben voor leuke activiteiten in ’t kader van “saamhorigheid versterken” of gewoon een “leuk feessie” staat het iedereen vrij om dat aan te geven aan het nog steeds bestaande bestuur….

Geplaatst op Geef een reactie

Eindejaarsdiner ; de film

Die Ton heeft het er maar druk mee. De foto’s zijn nog maar net geplaatst of de film is alweer beschikbaar….

“Hallo allemaal

Een gezellig en heerlijk eindejaarsdiner,  als laatste evenement uit de rij van schitterende evenementen  in het jubileumjaar Bobeldijk 650 jaar.

De hartelijke groeten van Marianne en Ton Koortens”

 

Geplaatst op Geef een reactie

Eindejaarsdiner

Een fantastisch eindejaarsdiner als laatste evenement van een zeer geslaagd jubileumjaar.

De hartelijke groeten van Marianne en Ton Koortens