Posted on Geef een reactie

Buurtencompetitie Berkhout 80

Het is bijna zover!  De buurtcompetitie in het kader van 80-jarig bestaan van voetbalvereniging Berkhout trapt komende zaterdag af met de Sport & Prestatiedag voor de jeugd.

Voor de Bobeldijk bleek het helaas niet eenvoudig om de diverse onderdelen te “bemensen”. Op een aantal onderdelen hebben we daarom voor een creatieve oplossing gekozen. Zo zijn we voor het buurtvoetbal een samenwerking aangegaan met het Westeinde, en voor de onderdelen tafelvoetbal en voetgolf jeugd wordt de Bobeldijk aangevuld met enkele jeugdleden vanuit Hoorn. Het is daarom niet verwonderlijk dat teambuilding een belangrijk speerpunt vormt van beide captains 🙂

Na lang beraad hebben beide coaches ervoor gekozen om de joker in te zetten op het team met de meeste ervaring : klaverjassen. De verwachting is dat deze groep uitstekend tegen de opgelegde druk is opgewassen ; sterker nog de prestaties zullen nóg beter zijn omdat met het mes op tafel om dubbele punten wordt gespeeld!

Of deze oplossingen tot een beter sportief resultaat op de eindrangschikking zullen leiden is natuurlijk nog wel de vraag. Zeker is wel dat het niet slechter kan zijn dan de afgelopen edities. Immers, nog nooit is de Bobeldijk verder gekomen dan de positie van “hekkensluiter”, hoewel het de laatste keer wel héél weinig scheelde…..

Tot zover de bespiegelingen. Nu even praktisch : de deelnemers “Bobeldijk” ontvangen binnenkort hun “persoonlijke” rooster in de brievenbus én via de mail. Voor de groene shirts wordt gezorgd. Een kwartier vóór aanvang van je eerste onderdeel kun je dat ophalen bij één van de coaches. Iedereen houdt dan zijn eigen shirt t/m zijn laatste onderdeel in bezit en levert het daarna weer in. Voor het voetbal betekent de samenwerking met Westeinde overigens dat de ene keer in de kleuren van Westeinde wordt gespeeld (wit) en de andere keer in het groen van Bobeldijk.

Voor degenen die willen komen aanmoedigen, of gewoon een kijkje willen nemen staan hieronder de verschillende onderdelen, data en tijden :

Dag Tijd Activiteit
Zaterdag 19 mei 10.00 uur Sport- en prestatiedag jeugd
Dinsdag 22 mei 18.45 uur Buurtvoetbal (ronde 1 en 2)
Woensdag 23 mei 19.30 uur Klaverjassen
Donderdag 24 mei 19.00 uur
20.30 uur
Traptechniek (5 onderdelen)
Voetbalquiz
Vrijdag 25 mei 18.45 uur Buurtvoetbal (ronde 3 en 4)
Zaterdag 26 mei 13.00 uur
15.30 uur
19.00 uur
Tafelvoetbal jeugd
Voetgolf jeugd
Voetgolf
Zondag 27 mei 12.30 uur Buurtvoetbal (ronde 5 en 6)
Prijsuitreiking en feest

Meer informatie op www.vvberkhout.nl

Iedereen veel plezier en succes toegewenst!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.