Posted on Geef een reactie

Buurtencompetitie : Bobeldijk doet goede zaken

Helaas kon de goede klasssering na twee rondes klaverjassen door “de groenen” niet worden vastgehouden in de laatste twee rondes. Bobeldijk eindigde uiteindelijk op een 6e plek op dit onderdeel.  Dat met dit resultaat toch een stijgende lijn werd ingezet bleek de dag erna. Op de onderdelen traptechniek (2e) en voetbalquiz (6e)  werd een flink aantal punten binnengehaald. Met een speciaal woord van dank voor Patrick, de “vreemde eend in de bijt” die met zijn voetbalkennis een flinke duit in ons zakje deed. Ondanks het feit dat het “juiste” antwoord op één van de petje op-petje af vragen volgens ons toch écht fout was (waardoor het volledige team in één keer kon gaan zitten), diverse deelnemers ineens wel héél veel sms-sjes leken te ontvangen, en één van de vragen alleen juist werd beantwoord door de deelnemer aan de quiz die het betrof kon worden gesproken van een zeer geslaagde avond. Zowel voor de organisatie (complimenten!) als voor de Bobeldijk.  Het gevolg : Bobeldijk kon afscheid nemen van de laatste positie. Een uniek moment, waar we trots op mogen zijn !

En het werd nog beter. Hedenavond werd, na twee eerdere verliespartijen tijdens de voetbalcompetitie, ééń van de kanshebbers op de eindoverwinning (Schuitenmaker) met soepel lopend combinatiespel door de gelegenheidscombinatie Westdijk (samenwerking Westeinde en Bobeldijk) niet eenvoudig, maar wel professioneel aan de “dijk” gezet. 2-0 winst.  In de 2e wedstrjid kon ook Kerkebuurt geen vuist maken.  Helaas verzuimden we zelf echter ook te scoren, met 0-0 als resultaat. Wederom een succesvolle avond, voor zowel Bobeldijk als Westeinde. Een “finaleplaats” voor plek 3 en 4 ligt volledig in eigen hand, als zondag de voetbaldegens zullen worden gekruisd met Oosteinde.

Morgen 3 nieuwe onderdelen ; tafelvoetbal, voetgolf jeugd en voetgolf volwassenen. Ook hierin zijn we creatief geweest. Diverse jeugdleden uit Hoorn hebben zich aangemeld en komen uit voor Bobeldijk.  Ook vanuit Engeland is een talentvolle deelnemer speciaal voor de gelegen heid overgekomen. Al met al belooft dit weer heel veel goeds. Naast dank daarom speciaal voor hen ; heel veel succes, en go for green!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.