Gemeente Koggenland wil een buurtbus

In de laatste editie van het “Koggennieuws, een uitgave van uw gemeente” staat een oproep waar groetenuitbobeldijk langs deze weg nog ‘ns extra de aandacht op wil vestigen. Gemeente Koggenland wil nl. “zo spoedig mogelijk weer een goed georganiseerde buurtbus.”

De buurtbus zou een groot deel van de kernen waar nu geen openbaar vervoer rijdt kunnen gaan bedienen, via Obdam – Hensbroek  – Ursem – De Goorn – Spierdijk – Zuidermeer – Bobeldijk richting Hoorn.  Om de haalbaarheid in te kunnen schatten wordt inwoners gevraagd een enquête in te vullen. Groeten heeft dat zojuist gedaan – kost een paar minuten – en roept iedereen op om ook deze enquête in te vullen.

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Jos van Tilburg schreef:

    Geachte Groeten uit Bobeldijk,
    Hoeveel eurootjes mag die haalbaarheid gaan kosten ? Zijn daar al vragen over gesteld aan het College van B&W van Koggenland ? Was dit juist niet de reden op grond waarvan de bestaande regeling werd “afgeslankt” ? Mochten er toch brave burgers zijn die deze enquete willen gaan invullen, dan kunnen zij een gratis invul-advies krijgen van de Rode Baron van Bobeldijk.

    p.s. het kost ietsje meer dan een paar minuten en niet alle alle vakjes laten zich aanvinken !

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.