Folq-World in Berkhouter kerkje

Bekende formatie Folq-World in de Berkhouter kerk

folq-worldOp zondag 18 mei a.s. speelt de band Folq-World in de kerk van Berkhout. De band brengt een grote verscheidenheid aan muzikale stijlen, ritmes en aparte toonsoorten: vrolijke klezmer, melancholische Argentijnse tango’s, Franse musettes, Keltische liedjes, en zigeuner- en Balkanmuziek. Het optreden begint om 15.00 uur en de entree bedraagt 8,-.

De band Folq-World bestaat uit vier muzikanten uit Enkhuizen: Paul Hondius, gitaar, fluiten en altsax; Rico Linders: klarinetten, sopraansax en mandoline; Kees Rood: accordeon en Hans-Peter Pluim: bas. Alle bandleden hebben een voorliefde voor volks- en wereldmuziek hetgeen in de keuze van het repertoire duidelijk te horen is. Ze spelen muziek die bijna vergeten is of bij slechts weinigen bekend. Muziek die voor een groot publiek toegankelijk is. Dit alles wordt gespeeld op een veelheid aan instrumenten met af en toe een lied, waarbij ieder stuk een eigen sfeer uitstraalt.

Al eens een optreden bijgewoond: dan weet u wat voor een fantastische middag u opnieuw te wachten staat. Nog nooit een optreden van Folq-world meegemaakt: dan is nu uw kans om met deze vier rasmuzikanten kennis te maken. Zij staan garant voor een leuke middag met originele, vrolijke, droevige en swingende muziek.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.