Boekenmarkt zeer geslaagd

Tegelijkertijd met de eerste editie van het Berkhouter Dorpsvertier op 19 en 20 september werd door Stichting De Berkhouter Kerk een boekenmarkt georganiseerd. Ongeveer 5000 boeken, dik, dun ,groot, klein, gewone leesboeken, kinderboeken, studieboeken, atlassen, reisgidsen, kunstboeken in het nederlands, frans, duits, engels en alle Scandinavische talen waren in de aanbieding. De beeld en geluid afdeling had CD’s ,DVD’s,en ouderwetse ELPEE’s tegen weggeefprijzen, en het was gezellig in de koffiehoek. Totale opbrengst 2.100 euro voor het restauratiefonds. Iedereen die zijn of haar boeken etc. aan ons heeft meegegeven of op laten halen, en iedereen die iets heeft gekocht HARTELIJK DANK.

Over spullen voor de markt van volgend jaar kunt u bellen met Bertus van Veen. 0229-551355.
Tot ziens.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.