Nieuwsbrief ijsclub BOBELDIJK

NOVEMBER 2020

Beste Bobeldijkers,

In deze roerige tijden willen we toch graag aan jullie laten weten, dat we aan onze bewoners denken, en dat we vanuit hier ook iedereen heel veel gezondheid toe wensen. Wij van de ijsclub Bobeldijk zijn een groep enthousiaste vrijwilligers die hart voor het ijs hebben. Zelf staan we altijd met veel lol op de ijzers. Omdat het nu moeilijk is om contact te houden met iedereen, hebben we een nieuwsbrief opgezet, zodat jullie weten wat er speelt bij onze ijsclub.

We willen jullie ten aller eerste bedanken voor het stemmen op ons tijdens de Rabo Club Sponsor actie, we hebben te horen gekregen dat we maar liefst 326, 21 euro hebben opgehaald, nogmaals dus dank daar voor!

De jaarvergadering die we altijd halverwege november hebben kan dit jaar helaas geen doorgang vinden, we gaan nog even kijken of we de jaarvergadering kunnen verplaatsen naar bijvoorbeeld Februari of Maart, of dat we dit zullen overslaan. Het verdere verloop hangt af van de maatregelen die gelden aankomende tijd.

Wij als ijsclub Bobeldijk zijn nog steeds actief op de ijsbaan de West Fries in Hoorn, zo kan er via ons een abonnement afgenomen worden om op de maandag of vrijdag avond te kunnen toer schaatsen, dit is zonder trainer.

Maar ook zijn we nog steeds actief bij het jeugd schaatsen. Elke zaterdag vanaf eind december gaan we met onze jongste leden gezellig een uurtje schaatsen op de ijsbaan. Deze kinderen leren spelenderwijs schaatsen. Dit doen ze met hulp van meerdere trainers. Deze groep kinderen komen niet alleen uit Bobeldijk, ook kinderen uit Berkhout, Zuidermeer en aankomend jaar uit Spierdijk gaan met ons mee. Er is nog plek dus als je graag mee wilt dan horen we het natuurlijk graag ! Aanmeldingen kunnen via veld@looscacao.com​

Bobeldijk ligt ook nog steeds aan de vijfdorpentocht route, dit betekend dat als we eindelijk weer eens een goede winter krijgen, dat de tocht langs ons mooie dorp gaat! Door de vele regels en eisen vanuit de KNSB zijn we altijd op zoek naar vrijwilligers voor deze tocht, we zijn vooral op zoek naar verkeersregelaars ( met diploma), EHBO-ers, mensen die ons willen helpen met op en afbouwen van de koek en zopie tent en natuurlijk mensen die willen helpen in deze koek en zopie tent. Mensen die ons willen helpen kunnen zich aanmelden via corawit24@hotmail.com . Ook zijn we op zoek naar iemand die ons bestuur zou kunnen helpen, met de invullen van de positie penningmeester, Margret zou graag wat taken willen afstoten, ze heeft dit nu zo’n 30 jaar gedaan, en vind het tijd worden om het stokje over te geven, ook hier geld, als u ons hierbij zou willen helpen dan graag een mailtje naar corawit24@hotmail.com .

Heeft u zelf nog vragen of ideeën voor ons, dan horen we dit natuurlijk graag. Blijf gezond! En hopelijk tot snel op het ijs in een betere tijd.

IJsclub Bobeldijk,

Ditmer, Margret, Cora, Raymond, Hans, Erik, Jan Maarten.​

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.