Bobeldijk – deel 1 – vernieuwd

wegdek1Ton Koortens heeft de renovatie van “Bobeldijk Oost” voor ons op film vastgelegd. Nog een paar puntjes op de i en dan  heeft het Hoogheemraadschap dat gefixt. Groetenuitbobeldijk hoort graag of het naar uw zin is geworden.

Hoe zit het nu met deel 2, “Bobeldijk Centrum” van het spoor tot einde bebouwde kom? Daar wordt nog dit jaar een plan voor opgesteld, in nauw overleg met een inmiddels opgericht bewonerscomité. Wij hebben vernomen dat de uitvoering nog wel wat langer op zich zal laten wachten omdat men dit niet wil laten samenvallen met de langdurige afsluiting van de Sevendeelweg.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.