In memoriam: Kees Klok

Tot ons grote verdriet is Kees Klok op 26 oktober overleden. Kees was één van de initiatiefnemers van “Bobeldijk 650” en vervulde als penningmeester van de stichting een sleutelrol om alle festiviteiten mogelijk te maken. Als echte Bobeldijker moet het hem goed hebben gedaan dat het jubileumjaar zo’n succes is geworden. Op de foto zien we hem met zijn Irma bij de winterbarbecue in januari 2015. Wij zijn Kees dankbaar voor alles wat hij heeft betekend. Irma, kinderen en kleinkinderen wensen wij alle kracht om zonder Kees door te gaan.

Stichting Bobeldijk 650

kees en irma

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.