Wie maakt de mooiste sneeuwpop?

Als we het KNMI mogen geloven gaat er de komende uren een gigantische hoeveelheid sneeuw vallen. En ja, wat doe je dan in tijden van Corona?

GroetenuitBobeldijk heeft een idee. We kunnen sneeuwpoppen gaan maken! We trekken de snowboots, een warme jas, en lekkere handschoenen aan. We rollen bollen, zoeken een wortel en hoed, maken een bezem en zetten de pop goed zichtbaar vanaf de dijk op het pad of in de tuin.

Halverwege volgende week trekt dan een sneeuwpoppenvakjury bestaande uit een aantal onafhankelijke leden door het dorp om de grootste, de meest klassieke en de origineelste pop te selecteren. De winnaars ontvangen uiteraard een een passende prijs.

Dus, Bobeldijkers, doe allemaal mee en zet ‘m (p)op!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.