Bobeldijk Beachvolleybal

Op zaterdag 19 en zondag 20 juni wordt voor de eerste keer een Beachvolleybaltoernooi georganiseerd op het dorpsplein in Berkhout.  Zie voor meer informatie de site van Café De Ridder

Ter herinnering : Enkele jaren geleden organiseerde VVBerkhout een stratencompetitie in het kader van haar 75 jarig bestaan. Bobeldijk werd hier laatste (zoals gewoonlijk, zij het nipt dit keer)  Echter, op één van de onderdelen werd uitstekend gepresteerd. En laat dat nou net volleybal zijn…..

GroetenUitBobeldijk ziet kansen en doet daarom hier een oproep:

Welke Bobeldijker neemt deze uitdaging aan? Wie formeert het Bobeldijker Beach Bal Top Team ? Wie gaan deze strijd op Berkhout Beach aan?  Wie strooit de tegenstanders  zand in de ogen?

Groeten steunt uw initiatief van harte en is graag bereid hier waar mogelijk aan mee te werken!


Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

 1. Hans Hellendoorn schreef:

  O wat leuk, maar tegelijk ook jammer….
  Ik zou er graag aan mee doen maar in dat weekend is ook een groot beachvolleybal toernooi op Ameland en ik heb daar al geboekt.

  Als er andere bobelvolleyers zijn (of bobelbeachers) die in de toekomst iets willen dan hou ik mij aanbevolen (zowel voor Beach als voor zaal)

  Overigens is er volgens mij een week eerder een groot toernooi in Hoorn op de Roode Steen en begin Juli in Hargen aan zee.

  gr, Hans

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.