Buurtcompetitie : nieuwe ronde, nieuwe kansen!

2007. Voetbalvereniging Berkhout bestaat 75 jaar en pakt groots uit met een fantastisch georganiseerde buurtcompetitie. Als kleinste buurt weet Bobeldijk op veel fronten goed partij te geven, maar komt onderaan de streep nét iets tekort om de traditionele laatste plek te ontlopen.

Inmiddels zijn we 5 (!)  jaar verder. De voetbal bestaat nu 80 jaar, en pakt opnieuw uit met een feestweek en buurtcompetitie in de week van 19 t/m 27 mei. Iets kleiner van opzet dit keer, maar met een aantal nieuwe onderdelen.

Een nieuwe ronde met nieuwe kansen voor de Bobeldijk!

Buurtcaptains Dennis en Frank (en op de achtergrond Marco) starten in deze periode met de voorbereidingen. Als eerste kun je nog deze week een aanmeldingsformulier in uw brievenbus verwachten. Knalrood, dus dat kan niet missen!

Iedere Bobeldijker,  en  ex-Bobeldijker kan eraan meedoen, dus maak je keuze en meld je aan! Het belooft een geweldige week te worden!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.