RTV-NH zet Bobeldijk op de kaart

Groeten trof het volgende bericht aan in de mailbox :
Beste Groetenuitbobeldijk,
RTV Noord-Holland zou graag aandacht besteden aan de ‘bedreigde plaatsen’ in de provincie. Omdat Bobeldijk een hechte gemeenschap heeft en een ‘bedreigde plaats’ is, zou ik graag vanavond tussen 7 en 9 met cameraman een bezoekje brengen aan Bobeldijk. Bent u vanavond eventueel beschikbaar om een kleine rondleiding door het dorp te geven en wat vragen te beantwoorden? Ik had al begrepen dat het u niet ging lukken om in ons achtergrondprogramma Diep aanwezig te zijn. Hopelijk heeft u wat later op de avond tijd om ons te woord te staan. Zou u mij zsm kunnen bellen of mailen of vanavond tijd en interesse heeft?
Met vriendelijke groet,
Laura Douma
RTV Noord-Holland
Helaas was groeten zelf net even niet in het dorp, maar gelukkig waren diverse mede-bobeldijkers wél in de gelegenheid om RTV-NH op de Bobeldijk rond te leiden en e.e.a over de Bobeldijk te vertellen.  Het resultaat is te zien op donderdag 19 april in de RTV-NH nieuws uitzendingen (? vanaf 14:00 uur).

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.