Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

  1. Prachtig! Ik ben zo brutaal geweest om dit toch te linken op mijn pagina van Bobeldijk: https://www.plaatsengids.nl/bobeldijk. Want mijn site trekt dan wel ca. 100.000 regelmatige bezoekers, maar op het totaal aantal volwassenen is dat toch altijd nog maar zeg 1 procent, dus hopelijk trekt het een paar handenvol extra toeristen naar Bobeldijk, maar het zullen geen Keukenhof -taferelen worden, dus die 1,5 meter afstand voor de drommetjes tulpentoeristen gaat wel lukken denk ik. šŸ™‚

  2. Groeten schreef:

    Namens GroetenUitBobeldijk dank!

  3. Ineke van Veen schreef:

    Wat een mooi filmpje ook hele mooie kleuren zou het laatste plaatje wel aan de wand willen..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.