Wapen van Bobeldijk

Van Ton en Marianne Koortens ontving Goeten een mail met daarin een door Ton zelf ontworpen wapen van/voor de Bobeldijk. Dit allemaal volgens de regels van de heraldiek.  In bijgevoegde presentatie tref je een toelichting over de betekenis van de verschillende onderdelen.

Het wapen van Bobeldijk (1)

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. Ik vind hem prachtig. Complimenten! En van dat wapen kun je dan weer mooie vlaggen maken, die je bij bijzondere gelegenheden aan de gevels kunt hangen… Maar dat hadden jullie vast zelf ook al bedacht.

  2. Groeten schreef:

    Wie weet, in 2015 bestaat de Bobeldijk 650 jaar…..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.