Beachvolleybal Berkhout

Voor Café de Ridder in Berkhout komt op zaterdag 6 en zondag 7 juli weer een bak zand te liggen. Het plaatselijke Loonbedrijf zorgt dan dat er genoeg zand is voor twee velden waarop een beach-volley strijd kan losbarsten.

Het is voor de vierde keer dat het evenement gehouden wordt. ,,Het mooiste is natuurlijk dat iedereen op beide dagen kan maar het is geen noodzaak. De tijden dat er gespeeld wordt hangt af van de deelname”, aldus de organisatie. ,,Geef je op met vrienden, buren, collega’s of familie via info@cafederidder.eu of via facebook. Hoe meer teams, hoe mooier de strijd.”

BeachVolleybal

Hetzal dit jaar geweldig mooi weer worden ; het slechte weer kennen we al van vorig jaar 🙂

 

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.