Amusementtocht 2013

Een stukje fietsen, af en toe onderbroken door een culinair hoogstandje, een wijntje,  een muziekje en even bijkletsen. Dat is waar het om ging tijdens de vandaag voor de derde maal georganiseerde amusementstocht Berkhout.

Met tussenstops bij Loos Cacao en melkveehouder Staal in Bobeldijk,  Potveer en een verrassingsadres in Avenhorn, verkeersschool Hoek Bouma in de Goorn en de fraai gerestaureerde kerk in Berkhout slaagde de organisatie er opnieuw in een aantal mooie en interessante lokaties in Koggenland onder de aandacht te brengen. Op verschillende lokaties werden activiteiten georganiseerd : een clown, een springkussen, en een spectaculaire attractie van de brandweer.

De hoogstandjes bestonden o.a. uit een soep van oppperdoezer ronde met prei en spekjes, mieriksworteltoastje met zelfgerookte zalm, een stokbroodje met pastrami en caviaar van peer, een pannenkoekje met kruidenkaas en “goudviskaviaar”, en een wrap met honing, ham en mosterd. Stuk voor stuk met zorg bereid en smaakvol geserveerd.

Met op iedere lokatie livemuziek, van Hazes tot Domino en van Orbison tot Emerald kan de organisatie terugkijken op een geslaagde dag.

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

  1. Elleke schreef:

    Leuke omschrijving Frank.! Stellen we zeer op prijs.

  2. annet staal schreef:

    Na vorig jaar met de hele familie te hebben meegefietst, werden wij dit jaar benaderd om ons bedrijf beschikbaar te stellen voor de amusetour. Het was een hele klus om alles voor elkaar te hebben, maar wat hebben we ervan genoten.
    Wij willen de organisatie bij deze dan ook hartelijk bedanken voor hun gedane inspanningen.
    Wat hebben zij er een werk aan! Maar……voor het hele dorp weer een ontzettende leuke dag om met heel veel mensen weer even bij te praten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.