Feestje in weer en wind

Feestje bertus en marianBertus en Marian Pater lieten zich niet door de weersverwachting weerhouden. Afgelopen zaterdag 22 juni vierden ze een feestje met vrienden, kennissen en mede-Bobeldijkers. Zij zorgden voor een drankje en muziek, de gasten namen zelf een hapje mee. Zalmousse, zelfgemaakte kippensoep, brownies, tonijnpizza’s, gevulde eieren, franse kaas (brie?) met chilisaus etc. er was voor elk wat wils. Gedurende de avond ontstonden ook de eerste plannen voor een feestcommissie voor de in 2015 te organiseren feestweek in het kader van het 650 jarig bestaan van de Bobeldijk. Ondanks het weer en diverse onderbrekingen doordat spanbanden braken door rukwinden was het uiterst gezellig en ging het feestje, onder begeleiding van live muziek tot in de kleine uurtjes door.  Voor herhaling vatbaar!

 

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. marian beerenhout schreef:

    wij vonden het ook een leuk feest en wat een verrassing dat Bigband In De Speeltuin uit de Amsterdamse Jordaan nu op Groeten staat.
    Kan ik meteen even reclame maken, de band treedt graag op tegen een bescheiden vergoeding, zelfs helemaal in Bobeldijk

    http://www.bigbandindespeeltuin.nu/

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.