Grote Boekenmarkt t.b.v. Stichting De Berkhouter Kerk

Het is al weer ruim een jaar geleden dat het kerkgebouw feestelijk werd heropend na een ingrijpende restauratie. Door toepassing van acoustisch materiaal is het geluid beheersbaar geworden. Toch blijven er nog zaken openstaan om de exploitatiemogelijkheden te verbeteren bijv. licht en een geluidsinstallatie, een hek aan de kant van de Kerkebuurt en natuurlijk het onderhoud. Daarom organiseren we ook dit jaar weer een boekenmarkt op 20 en 21 september van 11.00 tot 16.00 u. Op de boeken markt richten we ook weer tafels in met leg puzzels , CD’s, Elpees voor de verzamelaars enz. Ook deze keer staat de koffie/thee voor u klaar.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.