Oud Bobeldijker? Laat van je horen!

De Bobeldijk bestaat 650 jaar en dat wordt gevierd met tal van festiviteiten. Het weekend van 30 en 31 mei belooft een heel feestweekend te worden met op zaterdag een grote reünie waar bewoners van de Bobeldijk en oud-Bobeldijkers elkaar kunnen ontmoeten. Voor de organisatie zijn we nog op zoek naar adressen van mensen die aan de Bobeldijk, dus van Keern tot Spierdijk, hebben gewoond. Heeft u dat zelf of kent u iemand? Geef dan aub naam, adres, postcode en liefst ook mailadres, voor 1 april door aan Bobeldijk650reunie@gmail.com. Een briefje in de bus kan ook: Bobeldijk 650, Bobeldijk 91a, 1647CK Bobeldijk.

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

 1. Peter Ruijter schreef:

  Ik wil mij opgeven voor de reünie. Mijn vader en moeder zijn ook oud Bodeldijkers.

  We willen ook wandelen. Moeten we ons opgeven? En zijn er kosten?

  Groeten Peter Ruijter en Irma

 2. Hugo Buitenweg schreef:

  Ik maak heel graag van de gelegenheid gebruik, tot ziens.

 3. Annelies Stoop schreef:

  Goedenavond,
  Ook ik ben op zoek naar mensen die voorheen aan de bobeldijk hebbeb gewoond. Ik ben bezig een reünie te organiseren en zoek nog een klasgenootje Sonja Hoedjes. Woonde samen met haar ouders aan de bobeldijk maar zijn allen verhuisd richting den Haag maar heb verder geen gegevens. Als jullie deze wel hebben of mij in contact met hen zou kunnen brengen zou dat fantastisch zijn.
  Groetjes Annelies

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.