Zat. 11 april 2015 presentatie Jaarboek HKBB

Het is bijna weer zover, de presentatie van het Jaarboek 2014. Zaterdag 11 april a.s. wordt het eerste exemplaar aangeboden aan… In het boek onder andere ruim aandacht voor het bloemcorso, het meest gefotografeerde evenement in ons dorp. Ook verhalen over bodedienst Broer Meijer, de Nederlands Hervormde Dameskrans, smederij Nic Graftdijk en interviews met onder andere juf Thea Zijp, al ruim 40 jaar verbonden aan de Geert Holle-school.

En behalve het traditionele jaarboek hebben wij dit jaar nog een extra uitgave. Wat dat is, blijft nog even geheim.

Dit jaar vindt de presentatie plaats in het prachtig gerenoveerde café/dorpshuis De Ridder (ook hierover een fotoreportage in het boek).

Om 15.00 uur start het programma, vanaf 14.30 uur bent u van harte welkom. We hopen u te mogen begroeten. Tot dan!

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Frank van den Hoven schreef:

    Veel succes gewenst met de presentatie van het Jaarboek! Ik wil wel nog even melden dat ik jullie (HKBB.nl) site niet in kom, ik krijg nl. de volgende boodschap: “Toegang geweigerd. Toegang tot de webpagina is geblokkeerd door ESET Smart Security. De webpagina staat op de lijst met websites met potentieel gevaarlijke inhoud.” Hopelijk kunnen jullie daar eens naar laten kijken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.