Zicht op oost 1935

Een nieuwe “Groeten uit Bobeldijk”  kaart uit 1935 werd ons door Siep Kamminga  toegezonden. De tekst op de achterkant van de kaart geeft in het klein een doorkijkje naar hoe een -waarschijnlijk- logeerpartijtje in die jaren verliep.

Mocht u ook nog beschikken over oude foto’s of kaarten van het dorp dan kunt u die toesturen of laten weten via groetenuitbobeldijk@gmail.com

De foto + nog een nieuwe van het vroegere station zijn ook toegevoegd in het fotoarchief Bobeldijk. Sommigen van deze foto’s zijn erg klein of van kopie-van-kopie-van-kopie kwaliteit, dus als u over betere beschikt dan horen we dat uiteraard ook graag.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.