Feestje van IJsvereniging Bobeldijk

logo ijsverenigingHet houdt maar niet op dit jaar…. Afgelopen zondag organiseerde IJsvereniging Bobeldijk een gezellige middag aan en op (en ook zelfs in) de Slimtocht voor haar leden én de Bobeldijkers. Want, zoals in de uitnodiging stond, er wordt niet gegokt op een ijsvloer in het jubileumjaar, maar juist op een mooie nazomerdag om een aantal “spetterende” activiteiten te organiseren. Te beginnen met een fietspuzzeltocht waarbij aan de hand van een aantal cryptische omschrijvingen en namen van woningen de namen van inwoners moest worden achterhaald (Groeten vraagt nog om een kopietje om hier te plaatsen, dus die houdt u nog tegoed). Vervolgens werd een “zeskamp” gehouden, met o.a. de onderdelen rupsbandlopen, zaklopen, kloeten en zo-snel-mogelijk-met-een-kruiwagen-over-een-plankje-over-de-Slimtocht-naar-een-ponton-lopen-omkeren-en-weer-terug-lopen.

Uiteraard won het beste team (paars:) en waren er geen verliezers. Na de barbecue -uitstekend verzorgd door fa. Langedijk- en de nodige versnaperingen (alle vrijwilligers bedankt!) werd het aan het begin van de avond tijd om de tent weer op te breken. Letterlijk ; onder het mom van vele handen die licht werk maken. En dat was maar goed ook ; de volgende dag regende het pijpestelen.

De gezellige middag was het laatste kunstje van voorzitter Herman. Onder luid applaus werd hij bedankt voor zijn tomeloze inzet en enthousiasme over de afgelopen jaren.

Natuurlijk was ook onze Bobeldijker huisfotograaf Ton Koortens aanwezig. Hieronder zijn fotopresentatie, de film volgt ongetwijfeld ook binnenkort. Namens Ton, veel plezier met de diavoorstelling.

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. Ivon de Lang schreef:

    Jim kon helaas niet aanwezig zijn hij was namelijk op Misteryland omdat zijn zoon DJ Ryan Marciano daar moest draaien , maar ik was wel aanwezig en wat heb ik genoten wat kunnen wij Bobeldijkers ( mag me zo wel noemen nu ik 13 jaar aan de dijk woon) een feestje bouwen TOP mensen en vooral een pluim aan de organisatie

  2. Annette Koster schreef:

    Wat een ontzettend leuke film van een ontzettend goed geslaagde dag. De weer goden waren ons natuurlijk ook heel goed gezind, wat het halve werk is en de andere helft was het goed georganiseerde programma Door bestuur, vrijwilligers en het enthousiasme van alle deelnemers. Al met al, het was weer een topdag!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.