Raad waar het staat!?

Alweer een tijdje gelden ontving Groeten een prachtige oude foto van één van de huisjes aan de Bobeldijk. Meestal kan Groeten wel achterhalen waar het huisje stond of staat. In dit geval weet ook Groeten het echter niet….

Extra informatie : de foto is afkomstig van een dochter van Liefje Waterdrinker. Haar ouders waren Pieter Waterdrinker en Jacoba Raven, en haar oma heette Liefje Hoff.

Weet u om welk huis het gaat? Groeten hoort het graag, want dan kan de foto op de goede plaats in het digitale fotoarchief worden opgenomen. Reageren kan door een reactie op dit bericht te plaatsen. Een mailtje naar groetenuitbobeldijk@gmail.com kan natuurlijk ook.

En om meteen maar even van de gelegenheid gebruik te maken : mocht u zelf ook nog over oude foto’s van de dijk beschikken, laat het Groeten even weten. Want hoe leuk is het om uw oude foto’s via het digitale archief te delen met anderen!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.