Winnaar Winterfotowedstrijd!

Met de officiële start van de lente afgelopen weekend, met direct daarop een paar heerlijke lentedagen lijkt de strenge winter alweer een tijdje geleden. Gelukkig hebben we de foto’s nog…..

Weet u het nog? De groetenuitbobeldijk winterfotowedstrijd? We hebben een zeer vakkundige, tweekoppige, onafhankelijke jury bereid gevonden de in hun ogen mooiste inzending uit te roepen tot winnaar.
Het was zeker geen eenvoudige opgave, maar de jury is het er uiteindelijk over eens geworden dat zij de foto nummer 3, een inzending van de familie Hellendoorn, Bobeldijk 46 de mooiste vindt. Gefeliciteerd!

Ontspanningspraktijk Francis Achter is graag bereid geweest de hieraan verbonden hoofdprijs te sponsoren. Een doos bonbons van lokale makelij zal daarom een dezer dagen bij de winnaar worden afgeleverd.

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Hans Hellendoorn schreef:

    …waarvoor dank! We zijn aangenaam verrast! Heerlijke hoofdprijs….

    Het is al weer bijna 3 maanden geleden dat deze foto werd gemaakt (2 januari). Het was -14 gr op die ochtend, ongelooflijk want het zag er niet zo uit en voelde niet zo. De foto is genomen op het “koeienpaadje” , het fietspad dat bij Bonbon du Ton van Bobeldijk naar Wognum gaat tussen de weilanden door. Het kwam ons wel op een vermaning van de eigenaar van het pad te staan: we hadden voor 1x onze honden meegenomen en die mogen daar niet komen. Dat deden we anders nooit !
    Inderdaad: gelukkig hebben we de foto’s nog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.