Voor U, lokale politiek : Hulde !

Het comité “Veilige, rustige Bobeldijk” en de Bobeldijkers zijn aangenaam verrast door de vele toezeggingen van alle (!) lokale politieke partijen met betrekking tot  het aanpakken van het verkeersprobleem op de Bobeldijk. Hulde!

Wij kunnen niet anders dan concluderen dat deze jarenlange kwestie nu eindelijk voortvarend en adequaat door U aangepakt zal gaan worden. En dat is hoopvol.

In de diverse reacties worden door U verschillende uitnodigingen gedaan om in allerlei overleggen aan te schuiven om de kwestie nader toe te lichten. Het comité komt volgende week bij elkaar om hierover te overleggen. Hierna zullen we contact met U opnemen.

Wij vertrouwen erop dat U “met de wetenschap van nu” het verkeersprobleem Bobeldijk een prominente plek geeft in de verschillende programma’s van het nieuw te vormen bestuur van de gemeente Koggenland. Een plek die past bij het enthousiasme, de voortvarendheid en de doortastendheid, waarmee U op onze dringende oproep op www.groetenuitbobeldijk.nl reageerde.

Comité “Veilige, rustige Bobeldijk”

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

 1. Jan Vriend schreef:

  Geacht comité

  Deze week zijn de coalitie-onderhandelingen en besprekingen gestart.
  Als grootste partij neemt het CDA daarbij het initiatief. Voor het CDA zijn de onderhandelaars : Jan Vriend, Win Bijman en Nico Bijman.
  Wij hebben expliciet het onderwerp Bobeldijk (sluipverkeer)op de agenda gezet en afgesproken dat dit onderwerp verder punt van bespreking blijft en ook in het op te stellen coalitie/raadsprogramma zal worden opgenomen.
  Volgende week vindt er op de inhoud een verdere ‘verdieping’ plaats.

  Wordt dus vervolgd.

  Met vriendelijke groet

  Jan Vriend.

 2. Hallo Bobeldijkers ,
  jullie moeten wel heel tevreden zijn met zoveel toezeggingen en….. oplossingen. De fraktie van Gemeente Belangen wacht de voorstellen van het college af. Ook Gemeente Belangen was uitgenodigd voor de gesprekken met het CDA aangaande coalitie – onderhandelingen, echter geen woord m.b.t. verkeers problemen Bobeldijk ! Ik lees nu dat de ( ex ) wethouder Jan Vriend zijn toezegging heeft gedaan naar jullie comite dat dit een punt van bespreking blijft, en opgenomen zal worden in het raads/coalitieprogramma.
  Bij deze zijn jullie van harte uitgenodigd op het fractie overleg op 6 april a.s. in het gemeentehuis , en wachten jullie reactie af.
  De toezeggingen zijn gedaan , nu nog de resultaten………

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.