Opnieuw stemmen? Nu wél digitaal!

Aan de rechterkant op de site is een nieuwe zogenaamde “poll” (“Uw mening”) geplaatst. Groetenuitbobeldijk is zeer benieuwd naar de “stemming ” in Bobeldijk, en hoopt hier met deze mini-enquete een klein beetje inzicht in te krijgen.

Voor alle duidelijkheid ; uw stem is volstrekt anoniem en u kunt één keer uw stem uitbrengen.

U kunt stemmen door de door u gekozen partij aan te klikken en vervolgens op “vote” te drukken.  Als resultaat ziet u dan op het scherm terug het stemgedrag in procenten van alle stemmers is geweest tot aan dat moment.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.