Gemeenteraadsverkiezingen

Gelukkig, het laat u kennelijk niet helemaal onberoerd. Dat u de moeite neemt om op het bericht “Gemeenteraadsverkiezingen” te klikken bewijst dat u op z’n minst een beetje nieuwsgierig bent naar de inhoud van dit berichtje….toch?

Gemeenteraadsverkiezingen en de Bobeldijk. Zeggen de lokale partijen hier iets over? In totaal doen (slechts!) 4 partijen mee aan de gemeenteraadsverkiezingen, het CDA, GBK, PvdA en VVD. Via de website van Koggenland (klik hier) kunnen de verschillende websites van deze partijen worden bekeken.

Hieruit blijkt dat de ene partij ie er al helemaal klaar voor, terwijl een andere nog druk bezig is. Het verkiezingsprogramma bij de ene partij is beschikbaar, bij de ander niet (of althans niet eenvoudig te vinden). Voor de laatste ligt daar nog een belangrijke taak de komende dagen ….. we willen als kiezer wél graag weten waar we voor (of tegen) kunnen stemmen!

Zeggen de partijen iets over de Bobeldijk? Waait er een frisse wind? Is er aandacht voor kleine kernen? Staat aanpak van verkeersveiligheid (hoog) op de agenda? En hoe zit het met verenigingen en cultuurhistorie? Kortom, allemaal zaken die direct van invloed zijn op het leven aan de Bobeldijk.

Groetenuitbobeldijk roept u daarom op om de komende gemeenteraadsverkiezingen serieus te nemen. Kijk, vergelijk en wijk desnoods eens af van diepgewortelde gewoontes, en laat op 3 maart uw stem uit Bobeldijk horen!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.