Koggennieuws

gemeente Koggenland

Koggennieuws verschijnt iedere twee weken op de achterzijde van de huis-aan-huis-krant De Kogge. In de krant vindt u relevante informatie van de gemeente Koggenland en de officiële publicaties, ook in relatie tot de Bobeldijk. Omdat het niet altijd lukt om de huis-aan-huisbladen te lezen voordat ze met het oud papier meegaan én omdat je soms wat wilt teruglezen is het handig om te weten dat het Koggennieuws ook digitaal beschikbaar is.

Zo valt in de eerste uitgave van dit jaar bijvoorbeeld te lezen dat er een ontwerpbestemmingsplan ter inzage ligt voor een nieuwbouwplan voor een aantal nieuwe woningen tegenover Bobeldijk 102. Op ruimtelijkeplannen.nl zijn vervolgens de details te vinden.

Goed om te weten toch?

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.