Bobeldijk 653 ?

cropped-cropped-Logo-Bobeldijk650-header1.jpg

Het is al weer 3 jaar geleden dat we midden in ons prachtige 650-jarige jubileumjaar zaten. Weet u nog: de markt, een winterbarbecue, weidewandeling, lezing, reunie, feest, muziek, de brunch, fietstocht, sportdag en tot slot met z’n allen naar van der Valk. Veel gehoorde reactie: dát moeten we vaker doen.

Het doel van dat alles was om elkaar van oost naar west beter te leren kennen en dat is zeker gelukt. Maar is het misschien, met de nieuwe bewoners die de laatste jaren zijn gekomen, tijd voor een nieuw buurtevenement? Onze stichting is in stand gehouden om initiatieven van Bobeldijkers te ondersteunen. Wie gaat dit oppakken?

Een duwtje in de rug geeft ook onze belangrijke sponsor, de Rabobank. Leden van de Rabobank kunnen vanaf 8 mei hun stem uitbrengen op de Stichting Bobeldijk 650. Daarmee kunnen wij geld verdienen voor een activiteit die de saamhorigheid verder versterkt. Dus, als u lid bent van de Rabo: stem op ons!

Stichting Bobeldijk 650

Logo Rabobank

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.