Nieuwsbrief werkgroep Bobeldijk Veilig

CIMG4152mei 2018

Beste Bobeldijkers,

Een kleine update over de stand van zaken betreffende de snelheidsbeperkende maatregelen op de Bobeldijk. Zoals jullie misschien weten is er een werkgroep die zich bezighoudt met de weg. Eerst is fase 1 (Bobeldijk 4 tot de 30 km zone bij de overweg) van start gegaan, maar de werkzaamheden en aanpassingen zijn nog niet naar wens uitgevoerd. Hierover is na druk overleg met HHNK, gemeente, politie en onze werkgroep besloten dat fase 1 nog voor de bouwvak wordt aangepast. Wij hopen daarmee dat de snelheid waarmee het verkeer over de Bobeldijk rijdt daadwerkelijk verminderd zal gaan worden.

Gemeente en HHNK hebben aangegeven dat er pas met fase 2 (alles binnen de 30 km zone) kan worden begonnen nadat de werkzaamheden aan de wegen rond Bobeldijk (o.a. de Sevendeelweg) zijn afgerond. Dit zal zijn in het voorjaar van 2019. De werkgroep is over de definitieve aanpassing in 2019 van fase 2 nog in overleg met HHNK, gemeente en politie.

Doordat pas over een jaar met fase 2 kan worden begonnen, heeft de werkgroep gevraagd om het realiseren van tijdelijke snelheid remmende maatregelen en om het opknappen van het kruispunt bij de Slagterslaan. Deze maatregelen zullen op korte termijn worden uitgevoerd.

Eind van 2018 zal er een informatieavond worden gegeven in Café de Ridder te Berkhout om de definitieve plannen van fase 2 te presenteren.

Tot zover onze berichtgeving.

Mocht u vragen hebben dan kunt u terecht bij de leden van de werkgroep op Bobeldijk nr:

42 Rob

62 Marco

4 Bianca

71 Tessa

64 Diana

86 Jurriaan en Anet

Vriendelijke groet van werkgroep Bobeldijk Veilig.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.