Herinrichting Bobeldijk

Afgelopen donderdag heeft het comité “Bobeldijk veilig” overleg gevoerd met HHNK, gemeente Koggenland en politie. Onderwerp was natuurlijk de stand van zaken en “hoe nu verder” met de herinrichting van de dijk. Afgelopen november zijn de werkzaamheden gestaakt omdat op verschillende plaatsen het vers aangebrachte asfalt niet goed bleek te hechten. HHNK zegde daarbij toe dat, na onderzoek naar de oorzaak hiervan, het werk in het voorjaar weer op te pakken.

Dit gegeven was voor het comité aanleiding om de lijst van (27!) ervaringen, rest- en verbeterpunten van de bewoners tot nu toe onder de aandacht te brengen bij de betrokken partijen. Belangrijkste boodschap daarbij was om vast te houden aan het oorspronkelijke plan. Dit plan, ontworpen door verkeersdeskundigen, heeft immers als doel het terugbrengen van het aantal voertuigen en het verlagen van de gemiddelde snelheid. Last minute wijzigingen die op basis van wensen van een enkeling worden doorgevoerd zijn hierop van invloed en daarom niet wenselijk.

HHNK heeft toegezegd om een verslag van het gesprek op te stellen en inhoudelijk op de lijst te reageren.

Tot zover deze update, als er weer nieuws is dan melden we dat uiteraard weer. Mochten er vragen zijn dat kunt u contact opnemen met één van de leden van het comité.

Hartelijke groet,

Anet en Juriaan Limperg, Marco Veld, Diana Ursem, Bianca Hartog, Tessa Makkinga en Rob Zechner

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Ingrid Creyghton schreef:

    Goede communicatie bevordert samenwerking.
    Als er problemen zijn rond samenwerking lijkt het tijd voor een coach die een analyse maakt van de communicatie problemen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.