Verkeerssituatie Bobeldijk : brief gemeente

Op de valreep, nog net voor het aanbreken van de vakantieperiode  heeft de “bewonersgroep Bobeldijk” (zie categorie Bobeldijk veilig op deze site) een brief ontvangen van de gemeente Koggenland aangaande de verkeerssituatie op de Bobeldijk.  Een heel verhaal, maar in het kort komt het erop neer dat gemeente en het Hoogheemraadschap (HHNK) er onderling niet uit komen. De gemeente nodigt nu de bewoners uit om zelf met ideeën en suggesties te komen om het HHNK te overtuigen tot het nemen van maatregelen. Deze kunnen kenbaar worden gemaakt in het forum via de speciale website www.koggenland.nl/bobeldijk

De volledige tekst van de brief is onder in dit bericht ingevoegd.

In eerste reactie is de “bewonersgroep” op z’n zachtst gezegd zeer teleurgesteld in deze uitkomst. Op korte termijn zal daarom dan ook overleg plaatsvinden over hoe nu verder. We houden u uiteraard op de hoogte.

Werkgroep “Bobeldijk Veilig”

Brief Koggenland 20110720

 

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. À.B.À.Marse schreef:

    Ik ben bewoner van Bobeldijk 40 er wordt inderdaad veel te hard
    Gereden voorstel dijk versmallen door grote betonnen bloembakken neer te zetten.verkeer moet dan om de twintig meter op mekaar wachten dus snelheid gaat naar beneden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.