Jury gezocht

Met de invallende dooi is het (voor nu althans) gedaan met met de mooie winterplaatjes van de Bobeldijk. Met recht kan worden gezegd “gelukkig hebben we de foto’s nog”. Tegelijk is dit  een mooie gelegenheid om eens na te denken over hoe de winnaar van deze wedstijd bepaald kan worden.

JuryHet lijkt ons een aardig idee als er een fotojury gevormd zou worden die gezamenlijk gaat bepalen welke foto de mooiste is. Belangstellende Bobeldijkers of ex-Bobeldijkers (niet-inzenders van foto’s) kunnen even een mailtje sturen.

O ja, en voor de hoofdprijs kunnen we ook nog ideeën en/of sponsoren gebruiken…

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Jan-Dirk en Margreet schreef:

    Ha die Frank,

    wij willen wel jureren, we hebben al 5 favorieten gemaild naar je.
    Leuk die foto van Siem (zangvereniging TOP), staan mij opa en en oudoom op. Cor en Reier Nierop. Ik kom zelf binnenkort ook met verschillende dingen voor de site. wat dacht je van de Nutsvereniging “EENSGEZINDHEID” te Bobeldijk of de Oranjevereniging Bobeldijk of het Bobeldijker cabaretgezelschap. Zij hebben allemaal bestaan !!

    JD en Margreet

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.