Waterschapsbelastingen

Bekijk de afbeelding op ware grootteVandaag viel bij mij de aanslag waterschapsbelastingen in de brievenbus.

In de bijsluiter een mooie vondst van waarschijnlijk de communicatieafdeling van het hoogheemraadschap. Refererend aan de stijging van het waterpeil als gevolg van de klimaatverandering kondigt zij aan :

“De waterschapsbelasting stijgt , waarom?”

Daar moest ik even over nadenken. Ja, waarom eigenlijk? Een beetje sneeuw en de Bobeldijk blijft dagenlang gevaarlijk glad.  De kwaliteit van de weg dan? Dat kan het toch ook niet zijn. Een slecht wegdek en achterstallig onderhoud is op de Bobeldijk standaard. Veiligheid dan? Dat zal toch niet? Te veel, te zwaar en te snel verkeer is al jarenlang een doorn in het oog van ieder Bobeldijker. En dan toch deze belasting verhogen?

Nee, nu ik erover nadenk, ik vind niet dat het hoogheemraadschap waterschap deze stijging verdient. Een verlaging zou eerder redelijk zijn. Daarom denk ik erover om bezwaar aan te tekenen tegen deze verhoging.

Wat vindt u?  Laat uw stem horen en vul de “poll” (enquete) op groetenuitbobeldijk.

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. fam.kraakman schreef:

    klimaatsverandering???? volledige misleiding.alleen verhoging om hun zakken te kunnen vullen.en ben daarom eens met een collectief bezwaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.