Coalitieprogramma inclusief Bobeldijk!

Met het opnemen van de verkeersproblematiek op de Bobeldijk in het coalitieprogramma van CDA en VVD, geeft politiek Koggenland een duidelijk signaal af aan de bewoners van de Bobeldijk. Een signaal dat zij dit al jaren slepende probleem serieus en op korte termijn zal gaan aanpakken.  Zie het artikel in het NHD voor meer informatie.

Het volledige coalitieprogramma is hier te downloaden (een interessante toevoeging is overigens wel het feit dat in de tekst staat dat effecten op Berkhout en Zuidermeer in de besluitvorming betrokken moeten worden. Toch nog eens nagaan in hoeverre Bobeldijk bij “de besluitvorming betrokken is geweest” toen Berkhout enkele jaren geleden werd “aangepakt”…..).

Al met al wel een optimistisch vooruitzicht, en hoognodig ook, want met de plannen van de gemeente Hoorn in het vooruitzicht (klik hier) zal het in 2011 nog veel beroerder worden op de Bobeldijk. Ook de komst van Distriport zonder behoorlijke ontsluiting zal de belasting op de Bobeldijk alleen maar doen toenemen.

Comité Rustige en Veilige Bobeldijk

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.