Helpende handen?

Het coronavirus heeft het land overgenomen. Mark Rutte laat zich adviseren door specialisten, en sprak vanavond tot het volk. De strategie van de regering : Zolang er geen vaccin is, moet er gecontroleerde groeps-immuniteit worden opgebouwd.

Met groeps-immuniteit wordt bedoeld dat mensen die het virus hebben gehad, immuun zullen worden. Hoe groter de groep die immuun is, hoe kleiner de kans voor het virus om over te springen op kwetsbare ouderen en mensen met een zwakke gezondheid. Het kan echter maanden of zelfs langer duren voordat die groeps-immuniteit is opgebouwd. En in die tijd moeten mensen die een groter risico lopen zoveel mogelijk worden afgeschermd.

GroetenuitBobeldijk helpt graag mee aan het opbouwen van deze groeps-immuniteit en roept daarom alle Bobeldijkers op om elkaar de komende tijd een beetje te helpen. Even een boodschapje doen? Op kinderen passen? Naar de apotheek? Iets anders?

Kortom, kunt u wel wat hulp gebruiken of juist bieden in deze bijzondere tijd? Laat uw bericht achter. Dat kan hier, maar ook op onze facebook site.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.