Ronde van het lage land

Afgelopen zondag deed de “Wielerronde van het Lage land” de Bobeldijk aan. Mooi om te zien hoe de koploper van dat moment vanaf de Grootweg rechtsaf direct uiterst links uitwaaierde, om zoveel mogelijk in de beschutting van de huizen volle bak richting Spierdijk te rijden. Gevolgd op ongeveer en minuut door een tweede kopgroep en even later het peleton. Sneu voor een tweetal achterblijvers was dat ze ook nog ‘ns op de trein moesten wachten. Je zult het net zien. Maar goed, het kon nog slechter ; één van de renners kon zelfs de bezemwagen niet meer bijhouden.

En net zo snel als de karavaan met veel kabaal haar komst aankondigde keerde de rust in het dorp weer terug.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.