Start schaatsseizoen

Beste schaatsliefhebbers

Het seizoen op de IJsbaan “De Westfries” in Hoorn gaat weer van start.

Op 1 oktober is de IJsbaan “De Westfries” van 20.30 u. – 23.00 u. geopend voor alle IJsverenigingen van Koggenland. Op vertoon van uw ledenkaart, kunt u gratis schaatsen .

IJsbaan De Westfries heeft ook dit seizoen voordeelcoupons voor mensen die lid of donateur zijn van de omliggende ijsverenigingen.

Per lidmaatschap of donateur kunt u 4 gratis voordeelcoupons krijgen. Met deze voordeelcoupon en op vertoon van uw lidmaatschapskaart/donateurskaart van de IJsclub is de entreeprijs € 3.50 (normaal tarief is € 5.50 volwassenen € 4.50 jeugd)

U bespaart dus max. € 8 .00

Als u gebruik wilt maken van de schaatsavond 1 oktober en /of voordeelcoupons kunt u komende maandag 26 september tussen 18.00 uur en 21.00 uur bij Herman Groot Bobeldijk 32 de bonnen ophalen. U kunt dan ook direct uw lidmaatschapskaart of donateurskaart meenemen. Lidmaatschap van IJsclub Bobeldijk kost € 7.50 voor de actieve leden(toerschaatsers op de Westfries) , € 4.50 voor de leden en donateur zijn kost € 2.50 of naar wens. De voordeelcoupons zijn gratis.

Met vriendelijke groeten

namens IJsclub Bobeldijk

Jannie van der Wel

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.