Toneel Kunst naar Kracht

Op vrijdag 9 en zaterdag 10 maart speelt 

Toneelverenigng “Kunst naar Kracht”

“Zusters in Zaken”

Aanvang 20:00 uur beide avonden.

Op zaterdag kunnen de mensen zich opgeven voor het theater menu, vanaf 17.30 uur ontvangst gasten zodat we om 18.00 uur aan tafel kunnen. Voor de gasten worden de stoelen gereserveerd.

Het menu

Soep met verse kruiden uit de kloostertuin

Stoofpotje van moeder overste met abdij bier

Nonnenkusjes.

Prijs € 17,50

THEATERMENU VOLGEBOEKT !

 

Verhaal “Zusters in zaken”

Het klooster van moeder overste en de zusters Agaath, Clara , Francisca en Theresa dreigt failliet te gaan. Aartsbisschop Siemelink, die het klooster jaarlijks bezoekt, is dan ook van plan het klooster te verkopen. De biechtvader en vriend van de zusters, pastoor Breukelmans, kan tegen deze plannen niets inbrengen en zoekt zijn heil maar weer eens bij de miswijn. Dan verschijnt de kordate en vrolijke Guus Jongeneel in het klooster. Als hij hoort van de slechte financiële situatie , ziet hij mogelijkheden om het klooster te behouden voor de zusters. Samen met zuster Francisca werkt hij zijn grootse plannen uit. Als ook nog de wereldse Rianne het klooster invlucht en hulp biedt, worden de inspanningen van de zusters verwezenlijkt en ziet de toekomst van het klooster er weer rooskleurig uit. Het jaarlijkse bezoek van de aartsbisschop dreigt echter roet in het eten te gooien. Maar dan blijkt dat ook hij zijn zwakke zijde heeft en lijkt dit meer dan voldoende om de toekomst voor het klooster en haar bewoners veilig te stellen.

 

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Groeten schreef:

    Het theatermenu is uitverkocht!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.