Bobeldijker klaverjassers maken hooggespannen verwachtingen waar?

De buurtencompetitie in het kader van het 80-jarig bestaan van VVB is inmiddels in volle gang. Geheel volgens verwachting en traditie neemt de Bobeldijk op dit moment de laatste positie in op de ranglijst.
Vanavond zou daar echter  best wel ‘ns een verandering in kunnen optreden, getuige deze tussenstand na 2 rondes klaverjassen. Met een knipoog naar het volslied, Bobeldijk gaat momenteel bovenal! Tot dusver maakt de kleine maar ervaren ploeg bestaande uit Arie, Gerjan, Vera, Theo, Bertus en Matt de hooggespannen verwachtingen -niet voor niets is op dit onderdeel de joker ingezet- volledig waar.
Toegegeven, er moeten nog twee rondes worden gespeeld, maar onderstaand unieke beeld willen we u niet onthouden….

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.