Buurtencompetitie : The final day !

Vandaag gaat het er écht om. De prijzen worden verdeeld. Met Bobeldijk in een riante gedeelde 3e positie. Nog nooit eerder vertoond. Toegegeven, de samanstelling van de teams op de verwschillende onderdelen heeft soms het karakter van een vreemdelingenlegioen, maar met de teamspirit en het groene hart zit het wel goed.

Een korte samenvatting van de afgelopen onderdelen.  Gisteren begon de dag met tafelvoetbal. Aangevuld met een 4-tal jeugdleden uit Hoorn werd een keurige 3e plek gehaald.

Om daarna in vrijwel de zelfde samenstelling, aangevuld met  internationale ervaring uit Engeland (dit bleek een uitstekende zet, het spelletje golf is daar immers zo’n beetje uitgevonden) , een overtuigende eerste plek op het onderdeel voetgolf jeugd binnen te halen.

De volwassenen, wel weer een volledig Bobeldijkse equipe, behaalden op het zelfde onderdeel, een verrassende tweede plek. Met als gevolg dat Bobeldijk kon opklimmen van de 6e naar een gedeelde 3e plek.

Vandaag de finaledag voetbal. Start om 12:30 met de eerste wedstrijden. Ook hier heeft Bobeldijk, in de samenwerking met Westeinde omgedoopt tot “Westdijk”, wat toch wat vriendelijker klinkt dan “Bobeleinde”, het heft nog volledig in eigen hand, en kan nog volop meestrijden voor de derde plek op dit onderdeel.

Alle deelnemers veel succes vandaag!

Dennis en Frank

 

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. bertus schreef:

    Goedendag heren buurtcoaches,Frank en Dennis, en op de achtergrond Marco.

    Van harte gefeliciteerd met het slagen van de feest- en sportweek.
    En…… eindelijk weer eens keer niet op de laatste plek. het prikte toch wel een beetje. Dank voor alle werk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.