Nieuwe oude foto’s

Een paar nieuwe juweeltjes zijn toegevoegd aan het digitale archief. Heeft u aanvullingen, opmerkingen bij deze of andere foto’s? Met name de optochten van begin vorige eeuw, ter ere waarvan was dat? Als u iets meer weet voeg deze info dan even toe of mail naar groetenuitbobeldijk@gmail.com. Heeft u zelf nog oude Bobeldijk foto’s, kent u iemand die over oude foto’s beschikt? Laat het ons weten, samen maken we er de mooiste en grootste collectie van !

Van Groeten uit Bobeldijk
Van Groeten uit Bobeldijk
Van Groeten uit Bobeldijk
Van Groeten uit Bobeldijk
Van Groeten uit Bobeldijk

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.