Hoge snelheid op de Bobeldijk

En dan hebben we het dit keer niet over het autoverkeer, maar over glasvezelkabel voor razendsnel internet. Het geeft weer enig ongemak, maar we moeten er wat voor over hebben om mee te gaan in de vaart der volkeren. Volgens mededeling van het kabelbedrijf starten huisaansluitingen op de Bobeldijk in april 2021.

Op de eerste foto is men aangekomen bij de stoep, pardon: rabatstrook, maar op dit moment zijn de stenen verwijderd om de kabel in de grond te leggen. Foto 2: onaangekondigd verschijnt er een buis in de bestrating van een straatje. Het is ook niet eenvoudig om onder de weg en de brede sloot te boren en precies goed uit te komen.

Kabelbedrijf: communicatie mag wel wat beter.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.