Revue Toneelvereniging Kunst naar Kracht Bobeldijk

Na een jaar van afwezigheid staat onze gezellige toneelvereniging te trappelen om weer aan de gang te gaan. Afgelopen zomer zijn leden druk bezig geweest met het schrijven van een revue-voorstelling. Op 4, 5 en 6 maart 2022 zal de toneelvereniging van Bobeldijk op het podium verschijnen in café de Ridder in Berkhout. We staan te trappelen om weer ten tonele te verschijnen!

U kunt een humoristisch stuk verwachten, maar deze keer in jubileum-vorm. De revue zal bestaan uit sketches en liedjes waarin de dorpen Bobeldijk en Berkhout centraal staan. Dorpsverhalen en lokale geruchten zullen verteld worden en onze acteurs kruipen in de huid van menig bekend Bobeldijker of Berkhouter. Pas dus op, want wie weet bent u de klos! 

Door onze schrijvers is besloten om het toneelstuk niet over corona te laten gaan, maar dat betekent niet dat we corona helemaal kunnen vermijden dit weekend. We zijn immers afhankelijk van de coronamaatregelen die op dat moment gelden en houden ons hier zeker aan. Tegen de tijd dat er meer bekend is zal hier meer informatie over komen, net als over de mogelijkheid voor reserveren. U kunt ook altijd onze Facebook-pagina in de gaten houden voor meer informatie. 

Wij kunnen niet wachten om jullie weer te vermaken in maart en hopen jullie dan te zien!

Toneelvereniging Kunst naar Kracht Bobeldijk

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.