Einde van groeten ?

Beste Bobeldijkers,

Met veel plezier heb ik samen met jullie afgelopen jaar gewerkt en gebouwd aan het concept van de website GroetenUitBobeldijk. In korte tijd hebben heel veel bewoners, en ook ex-Bobeldijkers de weg naar de site weten te vinden. Inmiddels is de site meer dan 10.000 keer bezocht. Dat het zo “aan zou slaan” had ik van te voren niet gedacht. Leuk dus.

Aan de andere kant kost het bijhouden van zo’n site wel tijd. En dat is iets waar het me de laatste tijd aan ontbreekt. Ik heb dan ook besloten om me niet meer actief met  “Groeten” bezig te houden.  Kortom, ik stop er mee.

Zelf zou ik het heel leuk vinden om het initiatief  te laten voortbestaan door het aan een enthousiaste mede-bobeldijker over te dragen. Nu de basis  van Groeten is gelegd is het redelijk eenvoudig om nieuwe berichten toe te voegen, zeker voor iemand met enige computerervaring.

Dus als iemand hier interesse in heeft, neem even contact met me op via groetenuitbobeldijk@gmail.com.

Hartelijke groeteuitbobeldijk,

-Frank-

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.