Herinrichting Bobeldijk : OPROEP !

Beste Bobeldijkers,

Gemeente Koggenland heeft op haar website http://www.koggenland.nl/bobeldijk de concept plannen/tekeningen geplaatst voor de inrichting van de Bobeldijk.
De gemeente roept bewoners op om via het forum op deze plannen te reageren. Diverse Bobeldijkers hebben dit inmiddels gedaan.

Het comitee wat al “enige tijd” actief is om verkeersdrukte te verminderen en veiligheid te vergroten is blij dat er nu beweging in de zaak lijkt te komen. En hoewel de werkgroep het afsluiten van de bobeldijk tijdens s’ochtend en avondspits nog steeds de beste oplossing vindt kan zij zich op hoofdlijnen prima vinden in de voorgestelde aanpak. Natuurlijk zijn er verschillende individuele aanpassingen wenselijk, daarom is het goed om te lezen dat gemeente zo veel mogelijk rekening tracht te houden met de diverse (individuele) belangen.

De werkgroep roept u dan ook dringend op om een kijkje te nemen op de website van de gemeente, en te reageren op de voorgestelde plannen t.a.v. de inrichting van de Bobeldijk. Dit kan nog tot uiterlijk 30 september. Klik hier om naar de site van de gemeente te gaan.

Omdat we niet beschikken over de emailadressen van iedere Bobeldijker en het comitee graag iedereen zou willen bereiken verzoeken we u om dit verzoek aan zoveel mogelijk buren en andere bobeldijkers door te praten, mailen etc. Kortom, ZEGT HET VOORT !

Via www.groetenuitbobeldijk.nl houden we u op de hoogte

Comitee Bobeldijk Veilig

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.