Nieuwe foto’s in het digitale archief

Diverse nieuwe / betere foto’s zijn toegevoegd aan het foto-archief. Er zijn prachtige foto’s bij, dus absoluut de moeite waard om even te kijken. Het album is zoveel als mogelijk geordend van oost naar west.

Mocht u over extra informatie over de foto’s (jaartallen, namen, anekdotes, vorige en/of latere bewoners etc.) beschikken, óf over andere foto’s (al in uw oude fotoalbums gebladerd?) beschikken laat het groeten even weten. Dit kan direct bij de desbetreffende foto, een mailtje naar groetenuitbobeldijk@gmail.com mag ook. Alleen samen maken we het beeld compleet!

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. De link onder de foto werkt niet.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.